Jaké změny pro vás chystáme?

Vážení zákazníci, 

jak jsme již naznačili včera, chystáme pro vás v našem sortimentu v nejbližší době pár změn a novinek. Některé z nich už proběhly - ti, kteří sledují náš facebook, si mohli všimnout, že jsme vylepšili náš design a naladili se do veselejších barev. 

Další změny se týkají velikosti výrobků. Naše nejmenší, řekněme ochutnávkové porce, narostlly - ze 40 gramů na 100. Cenově se pro vás nic nezmění, ale vydrží  vám teď déle na jednu malou svačinku. Také se změní způsob jejich balení - z těžkých a nepraktických skleniček se přestěhují do lehkých plastových kelímků, takže si je budete moct bez problémů vzít kamkoli vás napadne. Podobnou změnu v budoucnu chystáme i u dalších našich produktů - nechceme, abyste zbytečně dopláceli na poštovné, které se kvůli těžkým sklenicím podstatně prodražuje. 

A  prozatím poslední změna se týká složení vašich oblíbených oříškových másel. Vzhledem k tomu, že většině z vás se naše sladké varianty zdály sladké až moc, zkusili jsme cukru nepatrně ubrat. V nových baleních tedy najdete třtinového cukru pouze 10% namísto současných 12%. Také ze složení na vaše žádosti zmizela sůl, které se mnozí z vás vyhýbají a která může být pro někoho matoucí - slané naše krémy nakonec opravdu nejsou. 

Věříme, že se vám tyto změny budou líbit a že vám naše krémy budou chutnat stále více!

Přejeme krásné letní dny..

NUTSPREAD

 

 

 

 

Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás