Lehký mandlový pudink

_DSC0110.JPG

Lahodná dýně hokkaido - všestranná surovina do slaných jídel i do dezertů. Nechte se přesvědčit tímto voňavým a lehkým dýňovým pudinkem!

Suroviny pro 4 osoby:

600 g dýně hokkaido

200 g mandlového másla Nutspread s perníkem

200 ml kokosového mléka

40 g želatiny

40 g kokosového cukru

Dýni hokkaido nakrájíme na kostičky, vložíme do 500 ml vroucí vody a povaříme do měkka. Před koncem přidáme želatinu a dobře rozmícháme. Přesuneme do mixéru, přidáme kokosové mléko, mandlové máslo a cukr a rozmixujeme do hladka. Nalijeme do formiček nebo mističek a necháme ztuhnout.

Po ztuhnutí vyklopíme, ozdobíme máslem a mandlemi. Dobrou chuť :)






Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás