Tvarohový dezert s jahodami

Mlejnková tvarohový.jpeg

Sezóna jahod je sice už za námi, ale tento skvělý, bílkovinami nabitý dezert byste si tak jako tak neměli nechat ujít :) Zkusíte to? Lískooříškové máslo s kešu od Nutspread k němu nádherně ladí!

Suroviny:
500g tvaroh polotučný bez laktózy
250g Bio bílý jogurt bez laktózy
jahody 
čekankový sirup
kukuřičná srdíčka DM
ovesné mléko s vanilkou
lískooříškové/kešu máslo Nutspread

Jahody povaříme s trochou ovesného mléka a necháme vychladnout. Vzniklou šťávu nevyléváme.
Tvaroh a jogurt rozmixujeme a dle chuti dosladíme sirupem. Do formy vyskládáme vrstvu srdíček, vždy si srdíčko trochu namočíme do másla, ony pak nekloužou ve formě :). Na to půlku vzniklé směsi tvarohu a proteinu, jahůdky, srdíčka, tvaroh a nakonec dozdobíme jahůdkami, polijeme šťávou z jahod a pokapeme máslem.

Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás