Krémové arašídové rizoto

IMG_20230119_140731.jpg

Milí zákazníci,

milujete italské rizoto, které je tak husté a krémové, že se jí nejlépe lžící z hlubokého talíře? A milujete taky arašídové máslo Nutspread? Pak si rozhodně oblíbíte i tento recept, který je tak jednoduchý, že ho zvládnou i malé děti :D Navíc je opravdu rychlý - do deseti minut máte jídlo na stole a svoji pikantní chutí a neodolatelnou arašídovou vůní si Vás okamžitě získá!

Suroviny pro 4 osoby:

200 g italské rýže na rizoto

100 g arašídového másla Nutspread

100 g cukety

2 lžičky soli

Rýži dáme vařit do hrnce spolu s dvojnásobným množstvím vody a 2 lžičkami soli. Cuketu si nastrouháme a přidáme do hrnce. Po cca 10 minutách se rýže začne chytat u dna - v ten moment přidáme arašídové máslo, promícháme a prohřejeme. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme - samozřejmě čím více másla si ještě přidáte na vrch, tím více Vám bude chutnat. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak u Vás doma recept uspěl!

Líbil se Vám recept? Více skvělých nápadů a receptů najdete také v mé knize Závislá na čokoládě!


Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás

Přihlásit se k novinkám